in

Vetverbranders

Vetverbranders

Vetverbranders

Je hebt gehoord van vetverbranders, de pillen die vet van je lichaam kunnen laten smelten alsof het een ijsje van een kind is. Niet precies. Vetverbranders zijn supplementen. Ze zijn ontworpen met ingrediënten die je echt een extra boost kunnen geven om vet te helpen verbranden. Maar ze kunnen een degelijk dieet en trainingsplan niet vervangen.

Denk aan vetverbranders als een kijker op een sluipschuttersgeweer, alleen probeer je vetcellen te verkleinen. Dieet is het geweer, de zware artillerie; oefening is de vuurkracht; en vetverbranders kunnen je helpen een beetje beter te richten en vet efficiënter te doden. Maar vetverbranders werken niet optimaal wanneer ze niet goed worden gebruikt.

Meestal komt dit doordat mensen geen rekening houden met de volgende vijf basisbegrippen voor het efficiënt gebruiken van een vetverbrander om af te vallen. Als je volgt, kan de volgende vetverbrander waarin je investeert je helpen het vet in te korten en dat lichaam te onthullen waar je hard aan hebt gewerkt om te bouwen. Wat is het verschil met afslankpillen?

Dieet is het belangrijkste als het gaat om vet verbranden

Een van de grootste fouten die veel mensen maken, is denken dat ze gewoon een supplement voor vetverbranding kunnen nemen en de resultaten voor gewichtsverlies zullen van hen zijn. Ze denken dat de vetverbrander de wonderoplossing is waarnaar ze op zoek waren. Maar vasthouden aan een caloriebeperkt dieet is 80 procent van je strijd. Als je het kunt en consistent blijft, dan heb je 80 procent van het werk gedaan. De rest is oefening, tijd en je kunt extra hulp krijgen bij suppletie.

Vetverbranders kunnen helpen om het vetverlies te vergroten, maar dat doen ze alleen als er een goed dieet is. Vetverbranders werken op verschillende manieren. Ze kunnen de energie verhogen, de eetlust verminderen, het vet bevorderen dat voor energie wordt gebruikt en zelfs uw metabolisme en kerntemperatuur verhogen, zodat u gedurende de dag meer calorieën verbrandt. Maar als je een vetverbrander neemt en je dan tegoed doet aan hamburgers, pizza’s en bagels, zie je geen snel vetverlies.

Kijk goed naar je dieet en bepaal of het past bij je vetverbrandingsdoel. Om vet te verliezen en een afgezwakt lichaam te onthullen, moet je iets minder calorieën eten dan je onderhoudsniveau, veel eiwitten krijgen en andere schone en gezonde eetgewoonten met langzaam verteerbare koolhydraten, gezonde vetten en veel verse groenten behouden. Als u vertrouwen heeft in uw voedingspatroon en uw voedingsomgeving onder controle hebt, kunt u beginnen met het onderzoeken van suppletie met vet. Bekijk ook mijn tips over afvallen zonder te sporten!

Zorg dat uw verwachtingen met vetverbranders realistisch zijn

Realistisch met uw verwachtingen. Sommige mensen denken dat als ze een vetverbrander gebruiken, ze in staat moeten zijn om elke week kilo’s vet af te smelten. Gaat niet gebeuren. Terwijl je snelheid van vetverlies kan worden verhoogd, zul je geen 10 pond in een week laten vallen, gewoon omdat je het supplement gebruikt.

Onthoud altijd dat een veilig percentage vetverlies is 1 tot 3 pond per week voor gemiddelde, gezonde personen. Je kunt dit percentage tot 4 pond per week verhogen, maar het is niet duurzaam. Uiteindelijk zal je lichaam een ​​plateau raken en zal het vetverlies vertragen.

Als je te snel gewicht laat vallen, op een vetverbrander of niet, verlies je mogelijk droge spiermassa. En tenzij je eruit wilt zien als vormeloze kleerhanger in plaats van een afgezwakt fitnessmodel of bodybuilder, zou je je plan van vetverlies moeten herzien.

Noteer uw verwachtingen voor uw gewicht van week tot maand en van maand tot maand. Wanneer u die kleine doelen overwerkt, blijft u gemotiveerder en ziet u geweldige resultaten uit uw programma. Met de hulp van een vetverbrander blijft je vetverlies op het goede spoor.

Meer is niet beter als het gaat om vetverbranders

Zeker branders zijn specifiek ontworpen om u de juiste doses van verschillende ingrediënten te geven om vetverlies te ondersteunen. Maar dat betekent niet dat hoe meer ingrediënten u neemt, hoe meer resultaten u zult zien. Supplementfabrikanten geven de service-richtlijnen en -richtlijnen aan, zodat u een manier kunt vinden om te meten welke dosis het beste voor u werkt.

Het is altijd het beste om te beginnen met de laagste dosis die op de verpakking staat vermeld en gedurende ten minste twee weken bij die dosis te blijven. Daarna kunt u bepalen of u de dosis naar de hogere kant van het spectrum wilt brengen als deze op de verpakking staat. Als het product slechts één dienende grootte vermeldt, zou u het moeten houden. 

Cafeïne gecombineerd met vetverbranders zal ervoor zorgen dat u sneller moe wordt

U kunt uw dag niet zonder een kop koffie beginnen en u drinkt de hele dag nog eens 3 of 4, wees voorzichtig met het kiezen van een stimulerende vetverbrander. De meeste vetverbranders bevatten, tenzij anders vermeld, cafeïne of een cafeïne-achtige substantie, een stimulerend middel. Als u een stimulerende vetverbrander wilt nemen, bekijk dan uw totale inname van cafeïne in de loop van de dag.

Terwijl je zeker zult genieten van de energieke voordelen die je zou krijgen als je zoveel cafeïne binnenkrijgt, als je vetverbranders mengt met meerdere kopjes koffie of andere cafeïnehoudende dranken, kun je snel uitbranden. Je kunt vermoeidheid gemakkelijker ervaren en het moeilijker hebben om te herstellen na een work-out. Uiteindelijk komt dat neer op langzamere resultaten.

Dus terwijl je misschien denkt dat het combineren van koffie en vetverbranders je alleen maar zal helpen sneller resultaten te zien, zul je uiteindelijk de positieve effecten van een vetverbrander doden door je lichaam overmatig te stimuleren. Schakel over naar decaf koffie tijdens het gebruik van de vetverbranders, of gebruik op zijn minst decaf rond dezelfde tijd wanneer u de vetverbrander neemt. Op die manier krijg je in korte tijd geen enorme overdosis cafeïne. Voordat u zelfs maar aan uw vetverbrander begint, moet u een beetje rondkijken en het product vinden dat het beste past bij uw behoeften en voorkeuren.

Er zijn een aantal verschillende producten beschikbaar om te gebruiken, dus het is belangrijk dat je niet alleen op de eerste springt zonder naar de verschillen onder hen allemaal te kijken. 

Zorg dat u uw resultaten noteert bij het gebruik van vetverbranders

Nadat je de vetverbrander hebt uitgekozen die je gaat gebruiken, geef hem 2 tot 3 weken voordat hij de voortgang beoordeelt. Maar je moet absoluut je voortgang beoordelen. Of u nu voortgangsfoto’s, lichaamsdeelmetingen, lichaamsvetmetingen of alleen uw gewicht op een schaal meet, u weet niet of een product u helpt resultaten te zien als u uw startpunt niet kent.

Bepaalde mensen reageren beter op bepaalde ingrediënten in vetverbranders, dus wat het beste werkt voor één persoon hoeft niet per se het beste te werken voor een ander. Als u na enkele weken vindt dat u niet de resultaten ziet waarop u had gehoopt, overweeg dan om een ​​ander product te gebruiken. Houd uw producten in de gaten door producten te vergelijken, zodat u er een kunt vinden die bij u past.

Om het allemaal bij elkaar te houden, als je je houdt aan een vet verbrandend dieet en trainingsplan, schrijf dan je vetverliesverwachting op (onthoudt dat je realistisch bent!), Neem een ​​vetverbrander volgens de aanwijzingen, overdrijf de stimulantia niet en meet uw vooruitgang – u zult zien dat supplementen om vetverlies te ondersteunen hun beloftes kunnen nakomen.

Dat wil niet zeggen dat elk product op de markt precies dezelfde kwaliteit heeft. Het vergt wat onderzoek en winkelen rond om te beslissen over een vetverbrander. Houd echter deze vijf basisprincipes in gedachten, en je staat als overwinnaar op het slagveld met het verlies van vetverlies. En er goed uitzien om het te doen!

Vetverbranders

Geef een reactie

Eenzaamheid ouderen

Eenzaamheid ouderen

Gewichtsverlies

Gewichtsverlies